ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Από προπονητές , έγιναν και συμπαίκτες! Τίμησε "μπέμπη" ο ΟΦΗ!!!

 

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι για τον Κώστα Πάλλη, Νίκο Μποχωρίδη , αλλά και τους νεαρούς  Χρήστο Κοτρώτσιο και ο Άγγελο  Φρογάκη, στο χθεσινό ματς της  ομάδας  του ΟΦΗ, κόντρα στον Πανιώνιο στο ΒΑΚ .

-Μπορεί οι Κώστας Πάλλης, Νίκος Μποχωρίδης, να έχουν επικουρική ασχολία την προπονητική , αυτό το διάστημα στον ΟΦΗ,    ωστόσο το μέλλον δεν  ήξερε κανένας πως θα έρθουν τα πράγματα.

-Το να είναι κάποιος προπονητής και να έχει για συμπαίκτη  αθλητές των υποδομών,  είναι σπάνιο. Δεν συμβαίνει συχνά αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, που φτιάχνει "όμορφες ιστορίες".

-Μια  μετάβαση πιο εύκολη, για τους έμπειρους παίκτες του ΟΦΗ, διότι μπήκαν κατευθείαν στο άλλο πεδίο. Και οι δυο παίκτες - προπονητές, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Κρητικό μπάσκετ εδώ και  χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει  αξιόλογη πορεία τόσο ως μπασκετμπολίστες (κυρίως)  όσο και ως προπονητές συναντήθηκαν με την ανδρική ομάδα,  με τους αθλητές που προπονούν και αγωνίζονται στα παιδοεφηβικά, όπως τον Χρήστος Κοτρώτσιο και τον Άγγελο  Φρογάκη με τα συναισθήματα, όπως το άγχος, να είναι κοινά, τα συναισθήματα της πρώτης φοράς ...

Ο ΟΦΗ κατέγραψε την όμορφη αυτή εικόνα, στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας  απ όπου και ορμώμενοι κάνουμε focus, στην μαγική  αυτή στιγμή .

-Παράλληλα ο ΟΦΗ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο , τίμησε τον Φάνη Χριστοδούλου , τον θρυλικό "μπέμπη" της Εθνικής μας ομάδας.. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Εξ αναβολής 9η αγωνιστική. Προβάδισμα για 2η και 4η θέση, Ηράκλειο και Ηρόδοτος ..

  Εξ’ αναβολής δράση σε διάστημα 48 ωρών, είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης  για το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, καθώς διεξήχθη η 9η αγωνιστική...