ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Κρητικές παρουσίες στις κλήσεις Εθνικών ομάδων .

Πρόσκληση σε τέσσερα αγόρια και κορίτσια από την Κρήτη απεύθυνε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για να στελεχώσουν Εθνικές ομάδες . Συγκεκριμένα :

-Τους 24 παίκτες της αρχικής επιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρη Ιτούδη δήλωσε στη FIBA η ΕΟΚ. Ανάμεσά τους και τρεις αθλητές από την Κρήτη.

Πρόκειται για αδέρφια Καλαϊτζάκη (Γιώργος και Παναγιώτης) και την Δημήτρη Κακλαμανάκη που κατάγεται  από το Ρέθυμνο.

Επίσης , ο αθλητής από το Ηράκλειο, ο Μανώλης Μουτάφης, βρίσκεται στους "εκλεκτούς" για την προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων.

Ο αθλητής του Ηρακλείου επιλέχτηκε ως ένας από τους καλύτερους που έχουν γεννηθεί το 2007 και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής στο Τουρνουά Φιλίας, που θα διεξαχθεί 11-13 Ιουλίου, στη Μελίγια της Ισπανίας.

-Για τις γυναίκες οι προκλήσεις αφορούν τις Aννα Λαγωνικάκη και Αγγέλα Παπαγιαννάκη (ΟΑ Χανίων), την Ειρήνη Γαλανάκη (Ανδρογέας) και την Ευθυμία Φονιαδάκη (Ιεράπετρα), οι οποίες θα πάρουν μέρος σε προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στη Μελίγια της Ισπανίας (11-13/7).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Εξ αναβολής 9η αγωνιστική. Προβάδισμα για 2η και 4η θέση, Ηράκλειο και Ηρόδοτος ..

  Εξ’ αναβολής δράση σε διάστημα 48 ωρών, είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης  για το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, καθώς διεξήχθη η 9η αγωνιστική...